Konečně jsem podvozek postavil na kola, namontoval motor s převodovkou, kardan, diferák, výfuk a začíná to konečně mít nějakou podobu ..
Kola zůstanou matně černé s chrom poklicema jak je vidět na fotce, akorát zadní disky potřebuju rozšířit, udělat jim límec, pneumatiky jsou moc široké zato budou pak krásně sedět do blatníků.
Taky je vidět ještě nedodělaný hydraulický jeřáb. chybí mu pár detailů..

A jedna fotečka zespodu ..

Podvozek už by mohl být pomalu hotový a tak začínám myslet na karosérii a interiér, zkoušet díly a dopředu připasovávat, ať nemusím něco dělat dvakrát ... V autě bude pouze řidičova sedačka, jakožto v závodním autě, tak jsem si jednu vybral, ale bude se muset ješě upravit.

Sice jsem od vás čekal větší zájem či ohlas, ale myslím že se to rozjede teprve až s tvorbou karosérie, příjde mi že většina zdejších lidí se dívá hlavně na karosérii a k podvozkům nemají moc co říct. Hlavně pozoruju že většina se dívá do sekce tuning a sem do "okruhových" aut ani nenahlídne.
Přesto děkuju všem co tohle téma sledují a občas napíši nějaký ten komentář, o to větší chuť ke stavbě pak mám, díky