Takze uz asi tak 2 mesiace my lezal Chopper do Revellu doma pod postelou. Konecne som sa ho rozhodol dat dokopi, vcera som zacal robitmotor a skladat niektore chromove casti no a neska som ho nastriekal a poskladal do Finishu. Zajtra hodim foto hotoveho Choppera kedze vecer sa zle foti aj fotakom. Takto nejak prebiehala stavba:
posledná fotka: takto nejak má vyzerať motor a nie je to ten istý model čo robil blue? mňa tie choppre fascinujú, keby som nemal rozpracované autá (a nechystal ďalšie ) asi by som si tiež taký postavil. no držím palce vyzerá to dobre, čo je to za lak, Cayenne?
No nie je to ten isty Chopper ako ma Blue ale je to jeden zo serie ( je ich asi 5-6 a skoro vsetky sa na seba podobaju ). Ta farba neni nic extra je to Motip cervena zavodna leskla + leskly bezbareb lak. Uz je dokoncena, trvalo my to Dokopi den a pol. Vcera zom zmakol nafarbit motor a neska vsetko ostatne. Tiez som nemal kedy ju stavat lebo som sa zaoberal Touaregom, s nim som si dal na chvilu volno tak som z nudi postavil toto ked sa my to uz valalo doma.
VW Touareg - 100% nevisiel tak ako som chcel Chopper Bone Daddy 1/12 - 100%
Ako som slubil mam tu foto dokonceneho Choppra. Uvedomujem si ze je tam niekolko chyb ktore je aj viediet ale s tym uz nic neurobim, su to hlavne fliaciki po sekundaku, je ich vidiet ale celkovi vzhlad to moc nenarusa.
sice bych neco takoviho v realu nechtel ale provedeni je slusny (az zase na ty hadicky od brzd.spojky atd.... proste bez nich to vypada divne.. ale motor je zase perfektni takhle vypada o 100% lip