Co budeme potřebovat
1, Scale Motorsport R35 GT-R Templated Composite Fibre Template Set (v mém případě)
2, Nissan GT-R R35 1/24 (v mém případě)
3, Mr. Mark Softer (was ok for me...) but you can use Microscale perhaps
4, dřevěnné prkénko(nebo plast...)
5, čistou vodu
6, žiletku nebo odlamovák
7, papír
8, posuvku
9, hadřík nebo tričko:D
první krok
změřte posuvkou část na kterou chcete aplikovat obtisk a porovnejte rozměrově s předtištěnou částí obtisku na zadní straně

pokud vše sedí začněte řezat(je lepčí si dát pod obtisk papír... ať si nepoškrábete obtisk o prkénko)

pokud nesedí vyznačte si buď tužkou nebo vytlačením(posuvkou) a poté řezejte

!Buďte opatrný abyste měli ostrý odlamovák nebo žiletku, protože výsledek je na druhé straně a potřebujete čistý řez a také až budete měřit s posuvkou dejte pozor ať nepoškrábete lak!
krok číslo 2
připravte si obtisk, vlažnou vodu, model, Mr. Mark Softer (nebo jiný) a tričko nebo hadřík
umístěte obtisk do vlažné vody po dobu zhruba 30-60 sekund on se zřejmě stejně odlepí dřív, ale z toho si nic nedělte, protože jde dobře chytit a nekroutí se...
mezitím co bude obtisk v "lázni" si Mk. Softerem potřete část, kam budete obtisk pokládat

obtisk oddělte od papíru(pokud ještě neodplaval...) a naneste na místo určení

poté co nanesete obtisk na požadované místo začněte s vysoušením tzn.: vemte si tričko nebo hadřík a vytlačujte vzduch a vodu(Mk. Softer taky...) směrem od středu do stran...
!Buďte opatrný při tom vytlačování ať prstem jakoby odvalujete a ne sjíždíte, jinak byste si s tim obtiskem furt hejbali a v horšim ho roztrhli...

pro ještě lepší výsledek můžete použít fén, který dobře tvaruje a vysouší obtisk takže dosáhnete vynikajícího výsledku..., pokud to nezkur.íte
ale zase platí ta opatrnost, protože ho můžete spálit, takže max 30 sekund, a pak zase prstem lehce namočit a pokračovat ve tvarování pomocí proudu vzduchu z fénu
a tady je výsledek

poté jsem udělal i druhou stranu...

a nakonec číslo tři
SUŠENÍ
obtisk je komplet vysušený po době zhruba čtyř až pěti dnů!!!(podle Scalemotorsport a zdravého rozumu... ale lze to urychlit když to dáte k topení, ale ne na topení!!!)
po dokonalém vysušení můžete aplikovat Clear coat sprej(já použiji Gunze nebo TS13) ale jetšě jsem to nezkoušel...

tak co... dobrý?