Základní pravidla

Pravidla a veškeré informace ohledně tohoto fóra a webu

Základní pravidla

Příspěvekod Michal71717 » 07 pro 2008, 12:14

Stanovíme si pravidla, které budete všichni dodržovat.

1.Zákaz jakéhokoliv warez, je to v rozporu s pravidly pro hosting,kdo tady bude šířit nebo žádat o něco tak bude potrestán.

2.Zákaz šíření XXX videí a obrázku, pózující dívky u vozů nebudou brány jako XXX

3.Snažte se psát co nejvíc spisovně, berte to že tady jsou CZ/Sk uživatelé a ti nemusí rozumět mnohým skomoleninám.

4.Zákaz jakéhokoliv nadávání a urážení, berte to že tady máme v zastoupení většinu věkových kategorií od 10 do ... let. Co by si o nás mnozí pomysleli.

5.Další problémem, na který často narážím je, že mnozí odsuzujute modely buď už v nedostavěné fázi nebo např. kovové modely. Sám stavím plasty i kovy a baví mě obojí tak proč psat někomu, že ten model je sračka a ať ho hned vyhodí. Z každého modelu může být pěkný kousek. Takže své trapné urážky si nechte v hlavě a raději majitele poraďte jak a co zlepšit. Je to jedna z věcí, která mě fakt vytáčí takže bacha na vysoké postihy.

6. Zákaz obnovy starých témat !
Michal71717
1:24

Re: Základní pravidla

Příspěvekod group b » 03 led 2009, 11:04

Doplňkové pravidlo : citace citací
Pokud se rozhodnete něco citovat, je to na vašem uvážení. Necitujte ale již citované
Napište odpověď, všichni zde umí číst, nepotřebují to vidět několikrát.
Příspěvky, které to nebudou respektovat budeme mazat, případně řešit jinak v rámci mořností fora. Děkuji za pochopení.
http://modely-32.webgarden.cz/ - stránky o mých modelech + odkazy na všechny mé ostatní www
group b
Člen scalecars

Příspěvekod jvtdesign » 03 led 2009, 23:24

Počet vnořených citací se dá ohlídat, nastavil jsem aby nešlo vkládat citaci do citace, tudíž myslím vnořenou citaci. (předtím bylo nastaveno na maximálně 3 citace)

Jinak prosím o citování jen toho, na co reagujete. Není nutné citovat deset řádků, když postačí 3 věty :)
jvtdesign
Administrátor

Příspěvekod Saimon » 04 led 2009, 16:22

JVT: iste, ale ak chceš citavať niečo čo pred tebou citoval niekto iný, sotva sa dokážeš vyznať v tom množstve a odmazať správne quote. ale myslím že obmedzenie je na mieste.
Saimon
1:12

Příspěvekod Slotman » 04 led 2009, 18:11

To je jednoduché, odpovídej místo citování. Bude tu přehledněji.
Slotman
1:43

Příspěvekod group b » 12 dub 2009, 18:53

To že tady nemáme stanovené přesné pravidla, neznamená že si tady bude dělat každý co chce. Zakázany jsou vulgarismy, všechno se dá vyjádřit jiným slovem než vulgarismem, nejsme sice malé děti, ale zavítat tady mužou i starší nebo naopak mladší modeláři a co by si o nás řekli.

Jakékoliv porušení pravidel se bude řešit varováním:
- 3 varování, pokud nebudou stejné důvody pro varování, uživatel dostane týdenní BAN
-3 varování, za stejnou činnost např. Bovden za vulgarismy dostal jedno, ještě 2 a má trvalý BAN

Je to celkem kruté ale pokud nejsou pravidla drsné tak se neumíte chovat
http://modely-32.webgarden.cz/ - stránky o mých modelech + odkazy na všechny mé ostatní www
group b
Člen scalecars

Příspěvekod gazista » 13 úno 2010, 20:19

Zdravím přátelé jsem tu nový a rád bych se taky podělil se svými krasavci-dá li se to takhle nazvat.Ale mám jeden problémek s pc nejsem zrovna moc dobrý kamarád a tak se chci zeptat jak vložit příspěvek s fotem samotný příspěvek se mi tam podařilo vložit i foto jsem zmenšil na požadovaný rozměr ale někam se mi ztratil a nevím kam poradíte mi někdo?
gazista
1:87

Příspěvekod jvtdesign » 15 úno 2010, 12:48

Fotka se někam nahraje a potřebuješ na ni link, pak tento link dáš do topicu jako IMG (tag IMG). Pokud si ztratil jeho link a není dohledatelný, tak nezbývá nic jiného, než-li ho znovu nahrát.
jvtdesign
Administrátor

Příspěvekod miki-skyline-drift » 15 črc 2010, 20:06

dobry den.. chtel bys tu dat fotky sveho milacka.. ale pise mi to abych zadal neake heslo k tomu abych vlozil fotku .. poradil by mi nekdo prosim ??
miki-skyline-drift
greenhorn

Příspěvekod cooba » 15 črc 2010, 22:42

všechno tu je stačí se pořádně kouknout ;) viewtopic.php?f=2&t=3336
Obrázek
cooba
1:72

Zpět na Administrace