od group b » 06 pro 2009, 11:50
Pravidla pro vkládání modelů na webovou prezentaci
Dříve to fungovalo tak, že jsem vkládal modely dle uvážení a na doporučení adminů a moderátorů.
Toto již dlouhodobě nefunguje, takže je to jen na mě, což je škoda.
Nadále tedy chci postupovat u webu následovně :
Modely budu vkládat s určitou časovou prodlevou ( když se jich nashromáždí více) dle svého rozhodnutí.
Uvítám jakýkoliv podnět od moderátotů a adminů, přeci jen jsem časově vytíženější a nejsem schopen vše neustále sledovat.
Modely pro vložení na web musí splňovat následující podmínky :
Krom toho, že budou prezentovat toto forum, tedy patřit k tomu nejlepšímu, ještě následující:
Model bude prezentován zde na foru prostřednictvím fotografií, jejiž velikost je pevně stanovená pro toto forum.
Z přiložených fotografií vyberu osobně tři, které představují model z různých pohledů .
Ty doplním stručným popisem - název modelu, autor, velikost, výrobce případně doplňky.
Na webovou prezentaci tedy nebudou vloženy modely, které jsou prezentovány na jiném foru prostřednictvím odkazu, které zde budou prezentovány pouze náhledy či pomocí nekvalitních nedetailních fotek.
Majitelé takto prezentovaných modelů berou riziko na vlastní odpovědnost, nebude jim zasílána zpráva o vylepšení jejich prezentace.