v rámci možností jsem upravil první ze zakoupených použitých dráhových modelů MG Lola.
Pro mne je zcela logické, že ve verzi MG Lola EX 257 zůstane nakonec jen jeden stroj , kterým musí být ta ocelově šedo zelená.
Model jsem koupil v horším stavu :
Neměl zadní křídlo, zrcátko, sklíčka světel, to v té viditelné části.
V technické měl odpojená světla, chyběl mu magnet, neměl originální obutí, dosti poškozený pastorek.
Stavbu jsem tedy začal uvnitř. Model dostal novou přední i zadní nápravu z bílého stroje, motor z černého, dárcem magnetu byl podvozek Scalextric, který jsem využil na stavbu Peugeotu 205 Evo II a model dostal nový sběrač.
Venkovní práce znamenala výrobu nového zasklení ( neraboval jsem jiný model, zasklení jsem vytvořil nové). Bílý stroj byl dárcem zadního křídla ( to nebude potřebovat) a zrcátko je z modýlku F1, který pro změnu daroval podvozek Audi.
Křídlo jsem natřel Gun metalem, docela se odstín podobá barvě na modelu.
Největší, pro mne neřešitelný problém by bylo zbarvení křídla. Pokoušel jsem se asi 3 hodiny namíchat tu světle zelenou, ale marně. Ani jsem se k tomu odstínu nepřiblížil.
Tak jsem na křídlo aplikoval dekály, co mi zbyly při tvorbě MG DTM projektu.
Není to sice přesně to, co by na stroji mělo být, ale jako celek to vypadá, že to tam patří.
Tady pár fotek.

následovat by měla úprava jednoho z modelů na verzi EX 264 ( jak mám špatně napsáno na podložce), ta se liší přední částí bez vstupu vzduchu,jiným zadním křídlem a jinou zástavbou pilotního prostoru a nakonec by měla přijít verze EX 265 se zakapotovanou kabinou, tak držte palce.