Nechystá někdo do Evropský sekce i nějakou sportovní káru, krom Kohulovo BMW M3? Teď jsem tam koukal a plastový 24 a jiný auta než hot hatche a normální vozítka tam moc nejsou, což si myslím, že je škoda Kdo to chce oživit se mnou?
mno já přemíšlím už delší dobu na celkové přestavbě mého mazla BMW Z4 M Coupe (E86M) 1/18 od Kyosha jak už jsem model představil minulý měsíc chalani tu říkaly, že tam je hrozných chyb, a tak možná bych z toho udělal závodní speciál s bííííg křídlem, ale nemám teďka vůbec čas, TTina pořád čeká na lak a s Dodgem si porád hraju s motorem, tak možná uvidíme někdy v budoucnu
jinak se teďka nemoho rozhodout co si koupit za model, budu si kupovat Nissan GTR R-35 to byl můj sen vždy! a k tomu se nemohu rozhodout jestli Porsche 911 GT3 RS (997) v nádherný oranž, nebo Audi R8 GT3 v nádherný "polozávodní" úpravě , tak co myslíte
Porsche, Audi R8 pořád nějak moc nemusím, nijak mě to auto neoslnilo. Já přemejšlim, že bych začal Porsche, když je to tam samej VW a zkombinoval to se závodní verzí
mam taku prosbu ak mate niekdo foto privesov za auto (zadnu časť auta ako prives )hodťe mi nejake inšpiračne foto , nejake mam ale stale sa neviem rozhodnuť na radikalny rez niečo taketo