Tak skúsime to tu trošku oživiť, ale ešte predtým vďaka všetkým za pozitívne komentáre
Takže krídlo čo som tam mal prichystané, dnes hodnotím ako hrozné, je strašne hrubé a ten karbón od tamiye tragický. Dáme toto a na to SM. Mám ho vďaka Michalovi za čo mu chcem poďakovať
Ako vlastne zakaždým sa aj teraz napokon ukázalo, že daweove rady sú vždy dobré, čo som vtedy nechcel chápať, ale dnes keď som si to spätne pozrel, úplne sa stotožňujem s tým, že nožičky musia byť kratšie a krídlo musí mať aj sklon aby to vyzeralo, že dokáže generovať prítlak. Takže tak sa aj stane, na fotkách je ešte podložené krídlom z FD3S.
Horšie je, že pred pár rokmi som nastriekal farbu s dosť slušným pomarančom, môžete to vidieť na mieste pre značku, otázka je - čo teraz s tým. Obrúsiť 2000kou a na to clear? alebo pred clearom obrúsiť a ešte vrstvu farby aby to nebolo pod ním vybrúsené do matna ale relatívne lesklé a bez pomaranča? Alebo nechať tak, nastriekať clear a potom to až zrovnať 2000kou a vyleštiť? Prosím poraďte
Ďakujem za pozornosť