Tak podarilo sa mi velmi lacno zohnat tento model, ale bol uz raz stavany... na karoserii bolo zopar skrabancov a stop po lepidle... tak vsetko co sa dalo som vytmelil hodil ju do x-14 od tamie nato slo Zero 2k a trocha prelestil, vytiahol spary, ramy okien.. a teraz vizera takto ... je to taky flakaci projekt by som povedal... , model uz nikdy nebude vizerat ako novy ale aj tak sa oto snazim ho priblizit ku kvalitnemu modelu...cielom je postavat obycajnu krabicku bez ziadnych lept a podobne, vlastne som si chcel len obohatit svoju policku o tento model a bolo miho luto nechat nazmar...mojim cielom je postavit, kedze nemam decaly..repliku raqllyoveho vozu, takze celu bez decalov...
Toto je jedno z najkrajších rally áut, aké kedy jazdili. Už takto sa mi veľmi páči a myslím si, keby si nenapísal, tak nik nezistí, že je to prerábka staršieho modelu. Držím palce, lebo verím, že sa z tejto krásky vykľuje nádherný model
Som závislý na autách, priznávam, no liečbu odkladám...
drzim palce Marku,nepoznal jsem nikde nedostatky na modelu,ktere se nepodarilo opravit jak pises,mam rad auta predelane do rallye stilu,takze me vubec nevadit ze to bude replika bez dekalu,uz se na to moc tesim,jeste jednou drzim palce pri praci
Vypadá zatím hezky, lak na jedničku... Možná by nebylo špatné lehce napustit mřížku na kapotě pro větší realiastičnost. I bez dekálů to bue vypadat dobře.
Teraz vypadá fakt krásně Moc se mi líbí. Já osobně bych si ji možná do takovéto barvy netroufl dát naslepo, ale když vidím, jak to vypadá v reálu, tak paráda Barvou ses náramně trefil