Nicméně černožlutá kombinace se mi moc nelíbí, takže se pomocí Revell barev či metalických akrylátů pokusím hodit Tlusťouška do modré barvy, takže pokud by mi vyšlo něco zhruba takovéhoto...

...byla bych velmi šťastná.

group b píše:tak to držím palce, ale ne že začneš dříve než 10-3
group b píše:dal bych modro fialovou
group b píše:no, jelikož ty barvy nebudeš dávat přes sebe, tak ta modrá a fialová vypadá nejlépe, k tomu chromy .... to by mohlo být šik
gedash píše:zlatá s chromem by se příliš bila.. jinak mě by se víc líbila modrá jako hlavní s fialovejma doplňkama, ale na mě nedej, já jsem modrej úchylák
a motorku v papíru...hm to bych tuto tedy nedala
Je to rozprašovač na olej a ocet, takže si myslím, že když tu barvu drobet zředím, tak to bude hezky cákat taky. 
gedash píše:já ještě na ty houbičky používám verzatilku.. ustříhneš kousek houbičky, šoupneš do verzatilky a dostaneš se i do míst, kam se prstama nevejdeš.. a taky mám takhle lepší cit
group b píše:no, je ne tom vidět, že je to flekatý. Nikdy jsem nic podobného nedělal, takže jen teorie.Myslím, že problém není ani tak mezi stolem a židlí, jako v materiálu. Prostě si ten papír bere někde více a někde méně barvy. Otázka je co s tím.
Nevím jak jsi postupovala. Já bych slepil díl a přelakoval ho lakem a to několikrát. Tím by se měl uzavřít přístup barvy do struktury papíru. Pak teprve bych to tupoval. Zase záleží, jaká je barva, možná natupovat, nechat řádně proschnout a poté natupovat znovu. Jako když se model stříká více vrstvami barvy.
Přijde mi totiž, že když natupuji jednu vrstvu, tak pak už můžu pracovat i štětečkem a tahy v tom zaniknou. Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků