Tak, som si to rozmerovo dnes premeral, a zistil som že budem niečo musieť urobiť s tou strechou bola dosť nízko tak som to odrezal a pokúsim sa s tým niečo urobiť , aj predne čelo je dosť mimo tak uvidím...
tak tohle je hodne zajimave,nevsiml jsem si na zacatku,ze by ta strecha byla mensi,nebo nizsi,ale podle chybejiciho kusu strechy je videt ze o hodne....budu drzet palce at se to pri finalovem lesteni laku nerozlame....
...tak lepím to pomocou dvojzložkového epoxidovéhu lepidla, tvrdých drotov a plechu...dopredu ešte razprilepím droty a potom tie vzadu obrúsim...dufam že sa mi to podarí...
je to skvelé práve o tomto sú modely aby sa čo najviac podobali na skutočné autá a tebe sa to zatiaľ darí .... ,plánuješ aj nové rebrovanie kapoty ? alebo tam necháš to súčasné
No ide ti to fakt od ruky len tak dalej a ak nahodou budes daco robit s tou prednou kapotou tak mne sa zda ze by ju bolo treba trochu prehnut /vid oznacena oblast na fotkach/.
tohle je up chop.... sranda je ze ve skodovce kdyz tohle auto navrhovali tak mu hodne polozili celni okno ... ale pak ho prodlouzili takze ve vysledku ma strechu vis nez skoda 100 ze ktery vychazi a sportovne to vypada jen na 200rs ktera ma dost rozsirenou kastli ... jinak doufam ze se podkladu sezene dost aby si moh pokracovat ... tohle je moc pekna stavba ..