Ako už z názvu plynie jedná sa o Porsche 910, mierka 1/12 od Tamiye, zatial som nič poriadne neurobil pretože som sa venoval Mini Cooperu. Tak mám iba pretmelené prepadliny na prednej časti a na podvozku a zlepil som motor a ešte som dal do žltej písmenka na gumách, objednal som niake farby. Stavebnica obsahuje lepty a pásy aj niake hadičky, dekály na A4ku papier a tak a ešte: budem stavať verziu z 1967 z Nurburgringu ciže tú čo je na krabici
Naposledy upravil 7fiesto dne 19 úno 2011, 00:26, celkově upraveno 1
uzasny a perfektni .... supr auto a model vypada hodne dobre ... na tohle sezenes kybl podkladu (motor ma stjnej 906) tak to poradne vydetailuj .. budu sledovat ...
No konečne si to ukázal aj svetu už keď mi to doma zavadzalo Tak budem sa tešiť na to ako sa s tým popasuješ.. predpokladám že biela bude asi z autolaku ako na Minim či?
dik za podporu hádam nesklamem auto už je v surfe Nuf!k: nič si nepriehladol, zatial nie je čo ukazovať Dawe82: podkladov mám dosť tak sa budem snažiť nesťažuj si Lukáš šak si to mal doma iba chvilku biela bude od Tamky
Konečně tu někdo staví model v pořádném měřítku Tak z toho udělej pořádného krasavce. Nebo mě napadlo, že bys mohl ten motor implantovat do Trabanta, byl by to nejsilnější Trábi na světě
ten motor si mel nejdriv pretmelit tam co sou ty diry ve sparach a pak vybrousit a nalakovat .. tohle vypada jak nelakovany (ale mozna to delaj ty fotky) a az nakonec po natreni vsech detailu zacit dratovat .... jinak propracovany to je slusne ..