popojedem
Včera jsem si udělal radost a koupil si ještě jednu dvoustovku, ta bude archivní, bude získávat na ceně

.
Na rozdělaný sem lehce pokročil. Původně jsem se snažil rám naohýbat z plast. profilů, ale nějak se mi nedařilo, tak sem v šuplíku vyhrabal kus měděnýho drátu průměru 2mm a zkusil to z něho. Jde o hodlě líp, jenom se to špatně lepí vtěřiňákem, asi to budu muset sletovat. Pro uchycení rámu v interieru jsem udělal konzole z plast. destičky. Vše teď sedí jak má, tak můžeme pokračovat. Tu konzolu se pokusim "přivařit" dvousložkovym tmelem - napodobim sváry.V interieru jsem dodělal pár výztuh. V S13 toho moc neni, ještě něco dodělám, ale moc toho nebude. Teď hlavně bočnice a dodělat motorovou přepážku a udělat uchycení palubní desky. Taky sem přišel na to, že mám špatnej tvar tunelu pto převodovku - musim předělat.

Na bodykitu se taky něco dělo.
nejvíc sem se bál těch zadních dvojiných blatníků. S hrdostí můžu oznámit, že máme vyhráno

. Sice ještě neni všechno úplně hotový, ještě to bude chtít nějaký korekce, ale tak z 90% je hotovo. Hlavně kolem víčka nádrže to chce dodělat.

Jo a už sem vymyslel, jak udělám zadní kouki světla, ale to je zatim tajemství