Takže vám představuju svůj další projekt je to tatra 603 v měřítku 1/43,koupil jsem jí minulej tejden v trafice za 69kč což je paráda ,když jsem jí dneska rozebíral tak mě překvapilo jak je model propracovanej a kolik má součástek. Tady je moje předloha:
Pekná cena Keby bol aj v inej ako čiernej (aj keď neviem či sa vôbec vyrábal) tiež by som ho chcel. Ale ako na to pozerám, je pre mňa dosť nepochopiteľné ako auto s takouto koncepciou mohlo jazdiť rally (pokiaľ dobre vidím, ten štítok na kapote ale určite nieje z Monte tak neviem...) No som zvedavý čo s ňou vyvedieš, GL
Tahle tatra je bratří Hajdušků. Kdysi sem si s jedním z nich vyměnil pár mailů ohledně jejich auta. Jezdili s ní vytrvalostní okruhy (mám knížku o tatrách, píšou to tam). Teď je to kopcový auto. Na rally je tohle moc velký a těžký, nikam by to nedojelo.
Jo máš pravdu jezdila okruhy a díky panu Hajduškovi jsem sehnal i fotky interiéru: a fotky z okruhu: Teď jdu stříkat model do základovky protože jsem včéra přijel až v půl 9 večer
Tak tu mam zase menší up,zbrousil jsem dělící roviny a stříknul jsem model poslední vrstvou základovky,natřel jsem interiér světle hnědou a tmavě hnědou(původně byl celej černej).Jinak jsem byl dnes v barvy laky ale nesehnal jsem stejnej odstín oranžový,takže jestli to stihnu tak skočim zejtra do jinýho Foto:
tak to se omlouvam .. v tatrovkach se nevyznam .. kazdopadne ten interier je supr (do seriovky ... ale na okruhak ma moc sedacek...) kazdopadne predloha je pekna a model se rysuje taky moc pekne ... jsem zvedav jak to bude pokracovat ..
Omlouvám se že jsem nedal už dlouho up,tak jsem byl v OBI a chtěl jsem si koupit ten lak ale nechtělo se mi dát za obyčejnej sprej od motipu 135(normálně stojí tak do 80kč) ,takže pořád schánim muj odstín
130 je vcelku normalni cena ... (teda aspon tady ... za 80,- sem spray nepotkal ....) kazdopadne by to chtelo jeste zatmelit ty diry po narazniku kterej tam doufam neprijde ....
Tatra 603 sa zúčastnila rallye, rok 1959 Rallye Wiesbaden v NSR 3.miesto, V roku 1960 sa mala zúčastniť rallye Monte Carlo, ale súdruhovia to zakázali. Raid Polski 1960 trojnásobné prvenstvo v triede. Rallye Vltava 4. miesto. V rokoch 1963 až 1967 sa zúčastnili náročnej súťažnej jazdy Marathon de la Route. Podrobne je to opísané v knihe Tatra 603 , vydavateľstvo Grada.