Toyota Celica GT-S

Všechny modely se značkou s asijským původem

Moderátor: WjeteF

Toyota Celica GT-S

Příspěvekod Riki_12 » 16 bře 2010, 19:10

1:24 Maisto excess tuzers
na modeli je mnoho úprav ktoré sa mi nechce vypisovať :) .... ale od originálu ma daleko ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Mitsubishi 4ever
Obrázek
Riki_12
1:43

Re: Toyota Celica GT-S

Příspěvekod Riki_12 » 16 bře 2010, 22:34

90% ludí si pozrie len fotky a okrem toho vôbec nemusím udávať prevedené úpravy ked nechcem ...ale aby mali niektorý uživatelia pokoj na duši tak to možem vypísať :
exterier
podnárazník
tahokov vlastnej výroby
smerovky
svetlá upravené paraboly a sklá strieknuté somkom
hmlovky
nové stierače
rámy okien
zatmavené zadné svetlá
tahakov v zadnom nárazdníku
nové krídlo v matnej čiernej
tahakov v zadnom narazdníku vlastnej výroby
nový výfuk
kolesá v matnej čiernej
leptané brzdy + nové brzdiče brembo
vytiahnuté spáry

podvozok :
zahladené diery na stojan
dotmelenie výfuku
komplet patina
nové predné zavesenie kolies

motor:
nafarbený
pridané nejaké hadice
nafarbené pánty kapoty aj kapota zo spodu

interier:
kombinácia strieborno čierna v celom interieri
ochranný rám podľa špecifikácii skupiny N
vzadu na pláte repráky v zeleno striebornej
pedály

stavba bola príjemná odreagovačka od plastákov...
spokojný ???
Mitsubishi 4ever
Obrázek
Riki_12

Příspěvekod Saimon » 16 bře 2010, 22:50

Takže najprv k modelu: Je to veľmi dobrý výsledok vzhľadom na použitý základ (napr. motor) a farebne skvele zladené, odporúčam si všimnúť rám vlastnej konštrukcie. Túto stavbu a jej rôzne etapy som sledoval a myslím že sa to dopracovalo do pekného finishu :) Je treba povedať, že na niektorých miestach by sa hodila lepšia čistota spracovania, hlavne pri použití štetca, ale dosť to zvýraznil foťák.

Teraz k predchádzajúcim komentom:
1) Nikde v pravidlách nie je uvedené, že by bol potrebný popis, mierka a výrobca tam pokiaľ viem je. Nehovoriac o tom, že keby to bol nejaký starý známy z tunerov ako napr. Milič, tak sa na toto nikto nestažuje a nie že ešte vyhráža zamknutím - Tunerpette, bez urážky, ale ako moderátor by si mohol poznať pravidlá
2) Dúfam že teraz si si tie úpravy dôkladne prečítal (teda pokiaľ zvládaš slovenčinu :mrgreen: )
Celkovo by som to zhrnul asi tak, že sa čudujem Rikimu, že to sem vôbec dáva, pretože Scalecars sa teraz úrovňou a obsahom skoro približuje scalexu, čo je asi cieľ, ale to je fuk, je tu bordel a ľudia s príspevkami jak na pieskovisku (čo sú samozrejme vačšinou tuneri)

Peace :D
Naposledy upravil Saimon dne 17 bře 2010, 15:17, celkově upraveno 1
Saimon
1:12

Příspěvekod Slotman » 17 bře 2010, 09:06

Příspěvky mimo hodnocení modelu smazány jako spam
K modelu - barevně vypadá dobře, kvalita je v některých částech horší - například přetažené spáry, sesazení rámu, který je dost hrubý ...
Co se týká vypsání provedených úprav, to jsem nečetl, protože je důlěžitý především výsledek. Příště to udělej jako to dělají lidi zde i na jiných,nejen modelářských forech, tedy takovýto popis :
měřítko . 1:24
výrobce . Maisto
doplňky . vlastní
barva. RAL 12345
stačí, víc není potřeba.
Slotman

Příspěvekod Riki_12 » 17 bře 2010, 12:52

slotman :diki za kritiku som zastanca toho že človek sa učí na vlastný chybách a tých chýb ktoré tam sú som si vedomí ale neprikladam tomu až taký význam kedže to bola len taka bokovka k rámu ešte na fotkách vyzerá byť vážne hrubý ale v skutočnosti je to v pohode dokonca som to prerataval akú majú mať trubky v skutočnosti hrubku a suhlasilo to
a k este k tomu popisu tiež súhlasím že stačí ten základný popis ...a aj to tak pri plastákoch robím ked to niekde dávam ale tu mi to prišlo zbytočné ked to je vidno všetko z výsledku
Mitsubishi 4ever
Obrázek
Riki_12

Příspěvekod Rapitok » 28 bře 2010, 23:51

ehm....tohle myslis vazne? jako ja taky nejsem nijak zvlastni detailysta ale tohle je fakt mooc...jedine co se mi libi je barevna kombinace...jinak je to des a hruza...a to jsem este milosrdny...
Rapitok
1:72

Příspěvekod Stephen357 » 29 bře 2010, 21:34

Rapitok píše:ehm....tohle myslis vazne? jako ja taky nejsem nijak zvlastni detailysta ale tohle je fakt mooc...jedine co se mi libi je barevna kombinace...jinak je to des a hruza...a to jsem este milosrdny...

twe není to tak špatný ;) na to že je to 1:24 s tím se blbě pracuje.... kdyby to bylo 1:18 neřeknu ale myslim si že super ;)
I love BMW M5 E39 E60
Stephen357
greenhorn

Příspěvekod Riki_12 » 30 bře 2010, 18:04

Rapitok píše:ehm....tohle myslis vazne? jako ja taky nejsem nijak zvlastni detailysta ale tohle je fakt mooc...jedine co se mi libi je barevna kombinace...jinak je to des a hruza...a to jsem este milosrdny...

:D:D tak skús byť nemilosrdný ...s tvojho komentu som zistil len to že sa ti to nepáči a ako úprimne aké veľké by si chcel detaily na modely od maista to neni tamyia ;)
Mitsubishi 4ever
Obrázek
Riki_12

Příspěvekod r1card1 » 31 bře 2010, 14:33

ako neviem ale tia spary....a mas to velmi kostrbate ....ja neviem :?
Richard 16 rokov

Obrázek
r1card1
1:18

Příspěvekod mc.jerry » 01 dub 2010, 00:29

mohu jen Dotaz ? :? cim si vytahoval spary ? me to prijde jak lihovka . j
Mini Cooper 1/18 Solido
VW Golf IV 1/24 Maisto
mc.jerry

Příspěvekod Rapitok » 03 dub 2010, 19:12

:D:D tak skús byť nemilosrdný ...s tvojho komentu som zistil len to že sa ti to nepáči a ako úprimne aké veľké by si chcel detaily na modely od maista to neni tamyia

no dobra ale ty spary...to mi prijde jako lihovka...nebo to lizatko mohl sis stim vic pohrat je to dost tak kostrbate natrene...a to ze je to 1:24 v tom nevidim nijak zvlast velky problem, jako urcite se detaily lepe delaji na vetsich modelech ale i na tech 1:24 to jde udelat lepe. Nevim jake to ma uchyceni kola ale pokusil bych se to snizit prijde mi to dost vysoko...vim u maista se stim moc neserou ale kdyz clovek chce jde to udelat i lip
Rapitok

Příspěvekod DEMO12 » 08 kvě 2010, 11:00

pěkná práce, ale ty spáry sou takový...
DEMO12
greenhorn

Zpět na Asia Scene