Model je původně stavebnice od Fujimi, ale má totálně vyosený podvozek, nesedí interier o detailech nemůže být řeč. Začnu od karoserie. Tam jsem vyřezal přední "síťku" a nahradil ji skutečnou, vyříznul jsem kapotu, vyrobil panty a kapota je nyní funkčně otevírací
Druhou rozsáhlejší činností byla úprava motoru. Tam jsem vyhodil původní "karburátory" a nahradil je třemi dvojitými karburátory dle vzoru weber 45, dodělal jsem ovládání klapek, elektroinstalaci, vyrobil si baterku, brzdový válec, plechový kryt svodů, chladící okruh a rozdělovač. V motorovym prostoru jsem dodělal ještě firewall a na něj dal ze zlaté folie stínění proti teplu.
V interiéru přibyl jen polorám a sportovní sedačka řidiče. Dodělaný jsou taky klasický tříbodový pásy a čuba pro zapínání. Jako doplněk slouží osvěžovač vzduchu od Japan Nostalgic Car a na bočních zadních oknech je týmová samolepka
No to je asi všechno co bych vám k tomu tak napsal. Model je na fotkách trošku zaprášený do transportu a rámy oken nejsou nejlepší, ale bohužel nemám teď momentálně černou matnou tamku, pak je předělám
Je to můj první kompletně vyleštěnej model, teda až na nadkolí, zadní díl a nárazník - nechtěl sem to tam leštit. Tak snad se vám to bude líbít. Mě se líbí moc