Mitsubishi Lancer Evo III GSR

Všechny modely se značkou s asijským původem

Moderátor: WjeteF

Mitsubishi Lancer Evo III GSR

Příspěvekod punisher » 01 čer 2016, 19:41

Zdravim :) opäť som si našiel trochu času a prerobil som jeden už postaveny model ktory sa mi nepačil . Na aute boli hlavne zle spravene svetla , to som ako tak vyriešil ale iba vpredu . Z auta som vyhodil nezmyselny ram ktory som tam dal predtym :D Pri rozoberani som navyše poulamoval kopu dielov pretože boli silno prilepene , ale vidno to až tak nieje :)
Upravy : modra metaliza + bezfarebny lak , nafarbene ramy okien , nanovo nafarbeny podvozok , na modro nafarbene strmene
a pružiny , termopaska na vyfuku , modre detaily v interiery , predne svetla zatmavene čiernou foliou , zvyraznene
špary na karoserii , pridane kridlo + 3. brzdove svetlo na ňom , odstraneny ochranny ram
predtym:
Obrázek
Obrázek
teraz:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Chyby tam su , niektore diely proste nesedia absolutne , hlavne svetla . Ale aj tak som ovela spokojnejši a dufam že vyzera lepšie ako predtym :) Ešte chystam minimalne jednu prerabku modelu ktory som tu už ukazal .
punisher
1:43

Re: Mitsubishi Lancer Evo III GSR

Příspěvekod Passatek » 01 čer 2016, 21:27

to čo je za výrobcu, nepríde mi to ako dobrý model :D ale tak robil si čo si mohol, pekná metla čo za odtieň resp. kód
“If everything seems under control, you're not going fast enough.” - Mario Andretti
"Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers." - Colin McRae
https://www.youtube.com/watch?v=BQXQuLe2oDM
Passatek
1:72

Příspěvekod Eldo6565 » 02 čer 2016, 16:01

Ahoj...podle mě jsi nezvolil ideální barvu...tedy modrá ano...ale metla má moc hrubé zrno, je poznat, že ta barva je na auta 1:1, Podle mě jsi i stříkal v moc tlustých vrstvách a tedy barva vytvoří moc "kulaté" přechody např. na spárách, lemech blatníků, chladících mřížkách a tak.... Podle mě by to trochu spravilo obroušení povrchu a vyleštění tak, aby se dělené pochy srovnaly a spáry ztenčily. Zadní křídlo by chtělo obrousit zcela určitě, na několika místech sem si všiml i otřepů...možná je to jen fotkou. Pokud jsi lakoval jen metlou bez laku, tak to bude docela adroš, barva je hodně měkká. No a samozřejmě detaily, hrnec výfuku má na sobě děličku , že by vadila i mě. Navíc moc pěkný opletení na Myšákovi je nereálné a spíš bych zabarvil - zamodral spoje a vyžíhal svody. No je vidět, že tě to nepustilo a baví tě to i přez moji kritiku a to je důležitý, zábava. Pokud se ale budeš chtít časem posunout, je třeba postupovat maličko jinak a samozřejmě pečlivěji, pořídit zcela jistě pistoli a poskočit tím pádem v kvalitě výsledku... :D
Eldo6565
1:24

Příspěvekod punisher » 02 čer 2016, 23:16

Dakujem za nazory :) Vyrobca je Fujimi , a odtien som si dal namiešať pretože ho mam na mojom aute takže ano je to na 1:1 :D chcel som ho vyskušať tak ma napadlo že ho dam na Evo .... Ano ma to chyby samozrejme , tak ja už ani nemam čas nato ako predtym ked mi to nešlo omnoho viac :D akby som si kupil novu stavebnicu určite by som sa posnažil viac , ale aj to pride .... Eldo , ja to beriem ako rady nie kritiku :D
punisher
1:43

Zpět na Asia Scene