group b :
mr.V8 :Díky.
Tak trošku pokročíme. Dlouho jsem přemýšlel, jak dalece se do toho pouštět. Ale začalo se mi to líbit, tak jsem se rozhodl, že tomu udělám natáčecí kola!

Je pravda, že Herpa prodává mechanismus pro natáčení kol u těchto modelů, ale ... Ale za prvé, tohle není Herpa, ale poctivé AWM a za druhé, za tu cenu si to Herpa může strčit víte kam ...
Přední kola se sice budou natáčet, ale po mé úpravě už se nebudou otáčet, což mi ale vůbec nevadí. Jde mi o to, aby model nepůsobil tak jednoduše. Netvrdím, že to, co jsem stvořil je pecka, ale svůj účel to splnilo dokonale. Použil jsem tenké drátky ve tvaru L z ocelového kartače, těmi jsem zaaretoval kola v rámu prostrčením přes tenkou trubičku z injekční jehly. Na kola jsem z tlustšího drátku vlepil očka, do kterých jsem vsadil táhlo mezi oběma koly, které je naohýbáno ze stejného drátku. Vše v podstatě vidíte na fotkách ...
A když už jsem byl v "ráži", tak jsem ještě udělal kabely k návěsu! Jsou omotány kolem dávkovací tyčinky z lepidla Revell a nastříkané sprayem. Výsledek je myslím skvělý. Přemýšlel jsem i nad rozvodem kabelů na rámu, ale tohle nedělám ani u těch svých velkých potvor, takže jsem si jednu lísknul za tuhle stupidní myšlenku a nechal to být ...
Na modelu taky ještě přibyly pásky na nádržích. Udělal jsem je z černé izolační elektrikářské pásky. Nakrájel jsem je skalpelem na příslušnou šířku a pak jen vlepil. Původní jsem myslel, že to nabarvím, ale ty moje třepající se "pastelky" by tohle měřítko zapatlaly celé ...
Tak a dost keců, tady jsou fotky ...

That's all ...