No a je tu problém, ktorého som sa bál...

Použil som farbu od DUPLI COLOR (etiketa COLOR SPRAY) a je písaná ako syntetika. Bez problémov na kabíne drží o to nič ale neviem na ňu zohnať lak

už som kúpil dva a oba robia s farbou to isté. Našťastie ma to napadlo skúšať na kúskoch plastových doštičiek a nie rovno na kabíne takže som si ušetril robotu (sklamanie ani nie to som pretože sa teraz toho pomaranča asi nezbavím

)... no ale k lakom... jeden je dokonca priamo na syntetiku a robí mi to isté čo druhý pod označením RALLYE proste farba pod nimi sa ako keby zvráskavela také ako žilky na tom povychádzajú a neviem čo to môže byť a som z toho zúfalí. takže to spravím asi tak že kabínu hodím ešte jednou vrstvou tej čiernej prebrúsim 2000kou pod vodou aby som zrušil tú vrstvu a tým pádom vyrovnal ten pomaranč a nakoniec prestrekol poslednou vrstvou čiernej ktorá dúfam že zostane už rovná bez pomaranča... inak to asi nepôjde

EDIT: tak predsa len to šlo inak... systémom pokus omyl (nech žijú plastové doštičky a môj drahý tatík

, ktorého to bol nápad) Kúpil som obyčajný AUTO AKRYL (z fábiou na obale) od MOTIP DUPLI mimochodom obsahujúci ACETÓN!!! a bez problémov nastriekal na pôvodnú čiernu a nespravilo to nič. Takže mám navrchu čiernu metalízu, ktorá sa dá bezproblémov prestreknúť lakom ktorý mám už kúpený. Takže čoskoro (možno zajtra) hodím kabínu do laku a už len leštiť a leštiť a leštiť...