Ja sa pridám:
http://www.hlj.com - skvelá stránka, super ceny, slušný výber, pošta bez problémov, modely sú skvelo chránené pred poškodením v dostatočne veľkých škatuliach + modely sú v škatuli zatavené do fólie... Dokonca aj jednanie zo zákazníkmi je na úrovni. Keď som chcel objednávku, ktorú mali pripravenú na odoslanie a čakali už len na peniaze, zrušiť tak po napísaní emailu bez akýchkoľvek problémov objednávku stornovali
ďalej doporučím aj z modelfóra niekto tam možno sem tam nakukne:
HokTar - kolega modelár zo Slovenska, super človek, skvelá komunikácia, ochota pomôcť, dá sa s ním dohodnúť jednoducho bezproblémové objednávky zo zahraničia (keď som nemal kartu)... žiaľ momentálne by to bolo asi ťažšie kvôli zdravotnému stavu ale to tu riešiť nebudem keby niekto potreboval písnite mi SZtku pomôžem namiesto neho rád aspoň mu to tak čiastočne vrátim
Hej-hou - kolega modelár z ČR, skvelá komunikácia, ochota, bezproblémovosť a vychádza v ústrety,
a odtiaľto je to POPO3D už sa tu asi dlhšie neukázal ale tak isto skvelá komunikácia, rýchle jednanie a bezproblémové

a nesmiem zabudnúť 7fiesto - spoľahlivý človek, platby sú bezproblémové, bezproblémová komunikácia a vystupovanie na úrovni